Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! | Adresse: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Die Geschichte der Firma

Das Unternehmen hat sich als ein Dienstleister für fremdsprachige Kommunikation im Mai 2009 geformt.

Weiter

Fordító iroda Budapesten: teljesen online ügyintézéssel könnyítjük meg ügyfeleink dolgát!

A személyes ügyintézésre nincs minden élethelyzetben lehetőség. Megesik, hogy az online ügyintézés az egyetlen ideális módja egy szolgáltatás igénybevételének. A fordító irodánk Budapesten található, de az ország egész területéről fogadjuk a megrendeléseket, hiszen tökéletesen fel vagyunk készülve a fordítással kapcsolatos feladatok online lebonyolítására.

Elektronikus levelezés útján minden részletre kiterjedően megküldjük a személyre szabott ár-ajánlatot majd pedig az elkészült fordítást is. A fordítandó anyagot szintén ezen a módon fogadjuk. Tudjuk, hogy ez nem minden ügyfélnek elég gyors, még akkor sem, ha a kommunikációt a gyors reagálásunkkal tesszük gördülékennyé. Akár egyéb formában is lehetőség van egyeztetni a részleteket, a budapesti fordító irodánkkal például skype-on is tarthat megbeszélést.

Forduljon bizalommal mások által nagyra becsült fordító irodához és tegye a fordítás megrendelését még egyszerűbbé és gyorsabbá! A budapesti fordítóirodánk online sem okoz csalódást Önnek!