Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! | Adresse: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Die Geschichte der Firma

Das Unternehmen hat sich als ein Dienstleister für fremdsprachige Kommunikation im Mai 2009 geformt.

Weiter

Jogi szakfordítás? Kifogástalan munkát végzünk Önnek is!

Jogi szakfordítás? Kifogástalan munkát végzünk Önnek is!Minőségi jogi szakfordításra van szüksége? Bízzon meg olyan fordítóirodát a feladattal, aminek már több évnyi fordítási tapasztalat áll a háta mögött, és kiváló szakfordítókkal dolgozik minden egyes megbízásán! Cégek, magánszemélyek megkeresését egyaránt örömmel fogadjuk, és minden ügyfelünknek ugyanazt a kiemelkedő színvonalat kínáljuk jogi szakfordítás, vagy egyéb fordítások esetén is!

Jogi szakfordítás esetén kiemelkedően fontos a megfelelő szakmai háttér, a jogi szaknyelv ismerete, de emellett fordítóink arra is ügyelnek, hogy a helyesírás mellett grammatikai és stiláris szempontból is tökéletes és kifogástalan munkát adjanak ki a kezükből.

Jogi szakfordítással kapcsolatosan forduljon hozzánk bizalommal, rövid határidővel és kedvező díjszabással dolgozunk! Keressen fel minket a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeinken, hívjon, vagy írjon nekünk üzenetet! Amint felvette velünk a kapcsolatot, tudunk Önnek árajánlatot küldeni, és hamarosan megkezdhetjük a közös munkát!