Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! | Adresse: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Die Geschichte der Firma

Das Unternehmen hat sich als ein Dienstleister für fremdsprachige Kommunikation im Mai 2009 geformt.

Weiter

Így válasszon fordító irodát! 1. rész

Így válasszon fordító irodát! 1. részA mai világban mindenki a legjobbra törekszik, a minőséget keresi, a nívósat választja. Ha szolgáltatásról van szó, különösen megnézzük, mire adunk ki pénzt, de ami értékes, amihez megéri később is visszatérni, azt megjegyezzük és másoknak is ajánljuk.

A fordító irodák iránt is egyre nagyobb a kereslet, a fordítási szolgáltatások felértékelődtek most, amikor az idegen nyelveken történő kommunikáció az élet minden területén mindennapossá válik. Tehát honnan tudjuk, hogy melyik fordító irodára bízhatjuk a fordítási feladatokat, illetve melyik fog beválni?

A fordító iroda kiválasztásánál először is járjunk utána, hogy mit kínálnak nekünk. Fontos, hogy a kiszemelt szolgáltató rendelkezzen leinformálható referenciákkal, amikből tájékozódhatunk az elvégzett munka minőségéről. A cég szakmai múltjának felderítése ugyanilyen fontos: mióta működnek, milyen háttérrel rendelkező munkatársaik vannak, milyen megrendeléseket kapnak. Az már jó pont, ha a fordító iroda tagsággal rendelkezik valamilyen szakmai szervezetben, és biztosítja alkalmazottainak a folyamatos fejlődés lehetőségét. De itt még nincs vége a kiválasztás folyamatának, ez csak a kezdet!