Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! | Adresse: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Die Geschichte der Firma

Das Unternehmen hat sich als ein Dienstleister für fremdsprachige Kommunikation im Mai 2009 geformt.

Weiter

Mitől lesz jó egy fordítás?

Legyen szó akár egy műszaki dokumentációról vagy egy szépségápolási termék használati utasításának lefordításáról, a pontosság és a szakmaiság elengedhetetlen.

A fordítás nagy kihívást jelent, ugyanis egy adott nyelvet megérteni csak rengeteg gyakorlattal lehet. A célnyelv anyanyelvi szintű ismerete elengedhetetlen, valamint a szakkifejezések alkalmazása is, hiszen ezek nélkül nem lehet tökéletes a munka.

A fordítás akkor lesz igazán minőségi, ha hozzáértő, munkájukban profi személyek végzik, hiszen a szakmai jártasság minőségi munkát garantál. A fordításokat szakképzett lektorok ellenőrzik, így a megrendelők igényeinek tökéletesen megfelelnek.

Fordító szakembereink tökéletesen vesznek minden akadályt, és bármilyen feladatot elvégeznek, legyen az egy egyszerű levél, vagy egy komolyabb használati utasítás lefordítása.

Ha fordításra, lektorálásra, tolmácsolásra van szüksége, a legjobb helyen jár! Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha pedig kérdése lenne, ne féljen feltenni azt!

Mitől lesz jó egy fordítás?