Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! | Adresse: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Die Geschichte der Firma

Das Unternehmen hat sich als ein Dienstleister für fremdsprachige Kommunikation im Mai 2009 geformt.

Weiter

A fordítás és a határidők

Egy határidős munka, így például egy szakfordítás megrendelése esetén mindenki azt szeretné, ha minél rövidebb idő alatt hozzájuthatna a kész anyaghoz. Az, hogy mennyi idő szükséges egy fordítás teljes kivitelezéséhez, több szempont alapján dől el.

Nem mindegy például, hogy mekkora terjedelmű a szöveg és az sem, hogy egyszerű fordítás vagy speciális szakfordítás készül. Utóbbi esetben a szakfordítóknak az átlagosnál több időre lehet szüksége az anyaggyűjtéshez, a kutatómunkához.

Szintén megnő a szöveg elkészültének ideje akkor is, ha a megrendelő külön lektorálást is kér a fordítás mellé. Ilyenkor egy második fordító kezén is átmegy a szöveg, az esetleges fordítások elvégzése pedig plusz időt jelenthet.

Az sem mindegy, hogy milyen nyelvpár, milyen nyelvkombináció az, amit a fordító használ. Ha valamilyen ritka nyelvre van szükség, arra kevesebb lehet a kompetens fordító és az ő idejüket kell beosztani arra, hogy elkészüljön a megrendelt anyag.

Érdemes minden szükséges információt megadni és előzetes ajánlatot kérni a fordítóirodától, hogy minden részlettel tisztában legyen a megrendelő. Profi munkáért bátran keressen fel minket!

Szöveg fordítás