Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! | Adresse: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Die Geschichte der Firma

Das Unternehmen hat sich als ein Dienstleister für fremdsprachige Kommunikation im Mai 2009 geformt.

Weiter

A műszaki fordításról

Az üzleti fordítás mellett a műszaki fordítás is a legkelendőbb szakmai fordítások közé tartozik. Ahogyan a szakfordítások esetében mindenhol, úgy itt is igaz, hogy a műszaki fordítás nem lehet teljes egy felkészült és hozzáértő műszaki fordító munkája nélkül. A magas szintű nyelvtudás, a releváns gyakorlat és az átfogó szakmai ismeretek mind elengedhetetlen feltételei annak, hogy a fordítás hiteles, és szakmailag kompetens legyen.

A műszaki fordítás számos területen szükséges lehet, így például a gépipar, az elektronika, a műszeripar, a számítástechnika, a villamosság és az autóipar is igényli a műszaki fordítást, sőt, még a környezetvédelem és a minőségbiztosítás is ide tartozik.

Melyek azok a dokumentumok, melyek fordítását ránk bízhatja? Megkereshet minket gépkönyvek, használati utasítások, műszaki leírások és műszaki dokumentációk fordításával is. A megbízásokat rövid határidővel és magas színvonalon teljesítjük.

Keressen minket megadott elérhetőségeinken, és vegye igénybe szolgáltatásainkat.

műszaki fordítás