Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! | Adresse: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Die Geschichte der Firma

Das Unternehmen hat sich als ein Dienstleister für fremdsprachige Kommunikation im Mai 2009 geformt.

Weiter

A precíz szakfordításra minden esetben szükség lehet!

Nálunk ezt megteheti, hiszen fordítóirodánk arra törekszik, hogy minden anyagot tökéletesen és magas színvonalon fordítsunk, rövid időn belül. Olyan szakfordítókkal dolgozunk, akik komoly idegen nyelvtudással rendelkeznek és emellett háttértudásuk is kielégítő az adott témával kapcsolatban.

Legyen szó kiadványról, könyvről, vagy csak egy rövidebb szöveg fordításáról, mi igyekszünk maradéktalanul teljesíteni a feladatot. Fordításaink mindig hitelesek lesznek!

Bízza ránk fordítandó szövegét és mi megoldjuk Ön helyett a feladatot! Ha Ön és munkatársai is beszélik az adott idegen nyelvet, mégsem biztosak a pontos szakmai kifejezésekben, érdemes fordítóiroda segítségét kérni, hiszen partnerei szemében akkor lesz igazán hiteles a vállalkozása, ha valamennyi dokumentum teljes mértékben szakszerűen van megfogalmazva, bármely idegen nyelven.

Mindemellett a pontos szakmai fordítás tanulmányozása az Ön nyelvismeretét is fejleszti, hiszen folyamatosan bővül szókincse.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, a kiváló, pontos és gyors fordítás érdekében!

Fordításaink