Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! | Adresse: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Die Geschichte der Firma

Das Unternehmen hat sich als ein Dienstleister für fremdsprachige Kommunikation im Mai 2009 geformt.

Weiter

Nyelvi kérdés? Nem ismerünk akadályt!

Fordítóirodánk széles nyelvi spektrumban vállal többek között különböző fordítást, tolmácsolást, lektorálást és kiadványszerkesztést. Manapság már mindenkinek szüksége lehet különböző nyelvű anyagokra, legyen szó vállalkozásról, vagy munkavállalásról külföldön, esetleg különböző műszaki papírok idegen nyelvű változatairól. Fordítóirodánk az ilyen problémákra kínál minőségi és megbízható megoldást.

Milyen megoldandó problémák esetén kereshet fel minket? Különböző szakfordítások esetén, ami lehet műszaki, jogi, vagy orvosi, üzleti, hivatalos fordítás is, hiszen fordításainkat széles körben elfogadják külföldön is.De nem csak fordítunk, kiadványt is szerkesztünk, melyet szintén magas szinten végzünk, így, ha már van egy magyar nyelvű kiadványa, több nyelven is viszont láthatja, ugyanolyan minőségben és elrendezésben, mint amilyen az eredeti dokumentum, ezáltal egyszerűen szélesítheti partnerei, ügyfelei körét. Ha digitalizálni szeretné már meglévő iratait, ebben is segítségére lehetünk gépelési szolgáltatásunkkal, így Önnek ezzel sem kell vesződnie.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk érdeklődőinket!