Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Orvosi, egészségügyi szakfordítás, tolmácsolás

http://mmts.hu/index.php/hu/bemutatkozas/blog

Napjainkban az országhatárok már nem jelentenek akadályt, ha bármilyen célból külföldre utazunk. Ez a lehetőség hatalmas segítség a különböző egészségügyi kezelésekre, rehabilitációra szorulók számára, hiszen ha szükséges, szabadon kereshetnek specialistát a betegek a világbármely pontján. Azonban megoldandó problémát jelent az ilyen típusú utazások során, hogy a nyelvi akadályokat sikeresen leküzdjék a páciensek, illetve a különféle orvosi dokumentumokat értelmezni tudják.

Az egészségügyi és rehabilitációs utak során érdemes egy szakfordító és tolmács szakembert megbízni, aki minden adódó szituációban hatalmas segítségünk lehet. A fordítók és tolmácsok naprakész és kifogástalan nyelvismeretükön kívül tisztában vannak minden szakmai kifejezéssel, melyekkel a kapcsolatteremtésben és kommunikációban segíthetik Önt. Legyen szó orvosi papírokról, levelekről, dokumentumokról, illetve kezelések során kíséretről, szakembereink legjobb tudásukkal állnak az Ön rendelkezésére, hogy minél hamarabb újra egészséges lehessen.

További információkért és bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!