Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Válasszon szakképzett tolmácsot, fordítót!

http://mmts.hu/index.php/hu/bemutatkozas/blog

Napjainkban sokan rendelkeznek átlagos vagy megfelelően magabiztos nyelvtudással, illetve a technika világában a fordítóprogramok használata már senkinek nem okoz problémát. Azonban hivatalos közegben nem feltétlenül célravezető szakember nélkül megoldani a szituációt.

A jól képzett tolmácsok és fordítók kifogástalan nyelvtudásuk mellett számos olyan adottsággal és tapasztalattal rendelkeznek, melyek a siker kulcsát biztosíthatják. A szakemberek ismerik az adott kultúra szokásait, nyelvi sajátosságait, kommunikációs alapelveit és magabiztosan reagálnak egy-egy adott helyzetben, tapasztalataiknak és rutinjuknak köszönhetően. A tapasztalat előnye, hogy minden olyan kellemetlen szituáció, félreértelmezés elkerülhető, amely a későbbiek kimenetelére fokozottan hatással lehet. A megjelenés, a magabiztosság, gyors reagálás és alkalmazkodóképesség mind hozzátartozik a szakma képviselőjéhez.

Ha Önnek is profi tolmácsra vagy fordítóra van szüksége, keressen minket bizalommal, magasan képzett és tapasztalt szakembereink garantáljál az Ön sikerét!