Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

A cégkivonatok hivatalos fordításával kapcsolatban is fordulhat hozzánk!

A cégkivonatok hivatalos fordításával kapcsolatban több vállalkozó is gondban van, mert sokan nem tudják, hogy kihez is fordulhatnának. Érthető, hogy nem szeretnék akárkire rábízni ezt a feladatot, hiszen nagyon sok múlik a kész szövegeken, ráadásul olyan személyt keresnek, aki képes gyors és minőségi munkát végezni. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és nem talált megfelelő embert a cégkivonatok hivatalos fordításához, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Irodánk szakemberei a maximumot nyújtják bármilyen típusú megrendelés esetén. Precíz és pontos munkát adnak ki a kezükből, és emellett arra is tudnak koncentrálni, hogy Ön minél hamarabb kézhez kaphassa a cégkivonatok hivatalos fordítását. Ennek köszönhetően egy külföldi megbízásnál nem csúszhat a munkakezdés azért, mert a partner nem kapta meg időben a lefordított dokumentumokat.

Bízza tapasztalt, profi szakemberekre a cégkivonatok hivatalos fordítását! Irodánk megbízható, ügyfélközpontú szolgáltatásokkal várja a vállalkozókat. Ha kérdései lennének szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!