Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Hivatalos fordítás: kedvező árért cserébe minőségi munka!

hivatalos fordítás

hivatalos fordítás terén minőségben és árban verhetetlenek vagyunk. Csökkentse a kiadásait, jusson hozzá színvonalas, pontos fordításokhoz!

Ha hivatalos fordítást kell megrendelni, egyeseknek a minőség mellett lényeges szempont az is, hogy a szolgáltatást kedvező áron vehessék igénybe. Amennyiben Önnek is szüksége van fordításra, és szeretné megtalálni a legjobb ajánlatot, ismerkedjen meg cégünkkel!

A minőségben és a hivatalos fordítás árakban élen járunk. Szolgáltatásunkat korrekt díjért cserébe biztosítjuk ügyfeleinknek, így a színvonalas, pontos szövegek bárki számára könnyedén elérhetők. A legprofibb szakemberekkel dolgozunk együtt, akik kiemelt figyelmet fordítanak munkájuk minőségére, garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz velük.

A megrendelt fordításokat ügyfeleink rövid időn belül megkaphatják, így velünk a határidőkhöz is könnyedén igazodhat. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.