Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Egyszerű kommunikáció külföldi üzleti partnereivel

http://mmts.hu/index.php/hu/szolgaltatasok/tolmacsolas

Vállalkozásával szeretne külföldi partnerekkel is üzleti kapcsolatba kerülni? Ne hagyja, hogy az idegen nyelv ismeretének hiánya miatt bukjon el egy jól jövedelmező üzleti tárgyalástól, ajánlattól! A tolmácsolás ma már olyan minőségi munka, amely segíti Önt a külföldi partnerrel való zökkenőmentes kommunikációban, tárgyalásban.

Lehet, hogy sokan beszélnek több idegen nyelven, ám az üzleti nyelv nem teljesen egyezik meg a mindennapi kommunikációval. Itt olyan szintű nyelvtudásra és szaktudásra van szükség, amivel éppen úgy meg tudja győzni más nyelvű üzleti partnerét, hogy kössenek szerződést, mintha a saját anyanyelvén tenné azt. Ennek megfelelően érdemes profikra bízni a tolmácsolást, hogy tárgyalása sikeres legyen és mindent megértessen és megértsen abból, amit ügyfele szeretne.

Tolmácsaink szakképzett munkaerők, akik számos területen bizonyították már rátermettségüket, illetve rengeteg tárgyaláson részt vettek és segítették az ügyfeleket tudásukkal! Ha Önnek is fontos vállalkozása és a külföldi kapcsolatok fenntartása az üzleti életben, keressen fel minket szakfordításra, tolmácsolásra!