Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Kiadványszerkesztés célnyelven

http://mmts.hu/index.php/hu/szolgaltatasok/kiadvanyszerkesztes

Külföldre terjeszkedne? Szeretné, ha kiadványai, brosúrái más nyelveken is elérhetőek lennének? Mindezt ugyanolyan színvonalon, mint a magyar anyagok?

Akkor válassza az M&M Translation Services kiadványszerkesztő szolgáltatását!

Sok esetben a külföldi üzletek kialakítása azon bukik, hogy nehéz a már létező arculati elemeket, a már meglévő anyagokat idegen nyelvi környezetbe helyezni. Gyakran csak arra van idő, hogy az elérhető információkat célnyelvre fordítsák, ám az esztétikai igények ilyenkor a háttérbe szorulnak.

Az M&M Translation Services mindkét kitételnek eleget tesz!

Tapasztalt kollégáink nagyfokú tudásukra alapozva készítik el a kért fordításokat, sőt amennyiben szeretné, mindezt olyan formába iÖntjük, hogy azzal ne legyen további feladata!

Miért fordulna másik irodához, hogy ott adjon formát a kész fordításnak, amikor az M&M Translation Servicesnél megkaphatja mindezt egyben?

Keressen fel bennünket elérhetőségeinken és kérje tanácsunkat, árajánlatunkat!