Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Ne hagyja veszni külföldi üzletét!

Külföldre szeretne terjeszkedni cégével, de nem elég erős a nyelvtudása? Gyors fordításra, esetleg lektorálásra van szüksége? Tolmácsot szeretne üzleti tárgyalására?

Az M&M Translation Services Kft. tudása legjavát adva munkálkodik azon, hogy Ön a lehető legjobb minőségben és a leggyorsabban kapja kézhez idegen nyelvre fordított szövegeit. Profi csapatunk valamennyi nyelven és szakterülethez kapcsolódóan vállal fordításokat a világ minden tájáról!

Globalizálódó társadalmunkban egyre fontosabbá válik, hogy anyanyelvünkön kívül más nyelveken is ki tudjuk fejezni magunkat. Gyakran megesik azonban, hogy pont azt a nyelvet nem beszéljük, vagy nem beszéljük elég jól, amire éppen szükségünk lenne. Ezekben a helyzetekben nyújt segítséget a M&M Translation Services Kft.

Ne hagyja veszni külföldi üzletét csak azért, mert nem beszéli az adott nyelvet!

Szakmailag elhivatott csapatunk célja, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek az elkészített anyagokkal, erre természetesen garanciát is vállalunk. Ennek biztosítéka, hogy a piac legmodernebb fordítás támogató szoftvereivel dolgozunk, profi lektorok ellenőrzése alatt, ezen felül pedig felelősségbiztosítással is rendelkezünk.

Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a M&M Translation Services Kft.-nél az Ön igényeinek kielégítése a legfontosabb!