Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Gépelés

http://www.mmts.hu/index.php/hu/szolgaltatasok/gepeles

Egy szöveg megírásához mindenki máshogy kezd hozzá. Vannak, akik pontosan tudják, mit és hogyan szeretnének leírni, így gyakorlatilag vázlatot szinte nem is használnak. Ezzel szemben sokan vázlatok tömkelegén keresztül tökéletesítik irományukat, mire az eléri végleges formáját. És még ma, a számítógépek világában is meglehetősen sokan kedvelik a hagyományos papír alapú megoldásokat.

Akik csak kézzel vagy írógéppel szeretnek dolgozni, általában munkájuk végeztével még valamilyen formában digitalizálni kell az anyagukat. Persze miután az ember napokat, heteket, esetleg hónapokat fordít arra, hogy munkáját tökéletesítse, érthető, hogy nem szeretne még több időt áldozni arra, hogy az egészet újra beírja a számítógépbe.

Cégünk átvállalja Öntől a gépelési munkát!

A számítógép és az egyes szövegszerkesztő programok megfelelő használata sokaknak problémát jelent. Hiába gépeli be valaki az anyagot a számítógépbe, azt még meg is kell formázni, úgy, hogy a legjobban mutasson. Ez rendkívül időigényes feladat az erre alkalmas programok ismeretének hiányában. Ellenben annak, aki gépeléssel foglalkozik, meglehetősen egyszerű és gyors a munka. Bízza ránk a gépelést, így rengeteg ideje felszabadul, amit más dolgokra fordíthat.

Nem ért a számítógépekhez vagy csak szeretne időt spórolni? Mi gépelünk Ön helyett!

Kizárólag papírformátumban rendelkezik egy kézzel, vagy géppel írott anyaggal és szeretné azt elektronikus formában látni? Leírta kézzel a jegyzeteit és órákig tart, mire egy oldalt begépel a számítógépe billentyűzetével? Tudunk megoldást a problémájára! Hozza be hozzánk az anyagot személyesen az irodába, küldje el faxon, vagy szkennelve e-mailen és mi záros határidőn belül eljuttatjuk Önhöz a begépelt szöveget elektronikus formátumban!