Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Miért elengedhetetlen a pontosság a műszaki fordításoknál?

Miért elengedhetetlen a pontosság a műszaki fordításoknál?Legyen szó egy külföldi gyártmányú háztartási gépről, vagy ipari berendezésről, biztos, hogy a hazai forgalmazóknak szükségük lesz műszaki fordításra. Ahhoz, hogy a vásárlók rendeltetésszerűen használhassák őket, a műszaki fordítás elkészítésénél a pontosságra kell törekedni, ami számos tényező miatt elengedhetetlen!

A műszaki fordítás pontossága elsősorban a balesetveszélyes helyzetek elkerülése miatt fontos, hiszen egy félrefordított szövegben olyan utasítások is megtalálhatóak, amelyek baleseteket okozhatnak. A bajt úgy lehet elkerülni, ha tapasztalt műszaki fordítót kér fel a munkára, ugyanis ő tisztában van a felelősségével, ezért csakis precíz és pontos fordítást fog kiadni a kezéből. A műszaki fordítás pontossága a zökkenőmentes munkavégzéshez is hozzájárul, ami legfőképp az ipari területeken számít, hiszen egy értelmezhetetlen szöveg megértése akár napokba is telhet, így a munka is leállhat az érintett ipari területen.

A pontos műszaki fordításokért vegye fel velünk a kapcsolatot!