Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Így válasszon fordító irodát! 2. rész

Így válasszon fordító irodát! 2. részA megfelelő fordító iroda megtalálása több szempont mentén zajlik. Első körben láthattuk, hogy a cég honlapján fellelhető alapvető információkból vonhatunk le következtetéseket. A szakmai igényesség és minőség mellett az is fontos, hogyan viszonyul a kiszemelt fordító iroda az ügyfeleihez. A minőségbiztosítási rendszer kidolgozása, illetve megléte előrevetíti az elsőrangú fordításra való törekvést. A nívósság velejárója az is, ha az összes területen igyekszik ugyanolyan minőségben fordítani, legyen szó hivatalos fordításról, szakfordításról, vagy műszaki szövegekről.

Az árajánlat kérés egy fontos teszt lehet a fordító iroda kiválasztásánál. Így nemcsak az árakat tudhatjuk meg, de azt is láthatjuk, hogy a fordító iroda mennyire rugalmasan áll az ügyfeleihez, hogyan viszonyul az igényeikhez.

Igyekeztünk kicsit közelebb hozni Önhöz a fordító irodák világát, és reméljük, hogy segítettünk eligazodni a kiválasztási szempontok útvesztőjében.

Forduljon hozzánk bizalommal, tegyen próbára minket, és bízza ránk fordítási feladatait!