Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Kérjen árajánlatot fordításra!

Kérjen árajánlatot fordításra! Színvonalas fordításra van szüksége? Ma már sokan foglalkoznak fordítással, számtalan fordító irodát lehet találni a fővárosban és vidéken egyaránt, ám ezek több szinten mutatkozhat meg. Lehet, hogy nem mindegyik nyújt olyan sokrétű szolgáltatásokat, mint amire éppen Önnek szüksége van.

Végül az sem mindegy, hogy milyen minőségű szolgáltatást vesz igénybe. A fordításnak megvan az a hátulütője, hogy akár tartalmilag, akár formailag nem tökéletes, akkor nem értékelhető igazán. Ez sok buktatót hordoz magában, hiszen egy rosszul kivitelezett fordítás félreértésekhez vezethet, könnyen az aktuális projekt minőségromlását, legrosszabb esetben akár a bukását eredményezheti.

Keressen minket bizalommal, kérjen árajánlatot fordításra, és készíttesse profi céggel fordításait! Másra lenne szüksége? Fordító irodánk széleskörű szolgáltatásokat nyújt: szakmai fordítást, lektorálást, kiadványszerkesztést, hivatalos fordítást, tolmácsolást és gépelést is vállalunk. Mindezt a legmagasabb szinten, képzett szakemberekkel, rövid határidőkkel és kedvező árakkal!