Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Orvosi iratok fordítása a Google Translate-tel? Csak azt ne!

Modern világunknak köszönhetően nem csak a kommunikáció vált egyszerűbbé a távolabb élő emberekkel, hanem egy esetleges betegség esetén a külföldi kezelés is egyszerűbben megoldható.

Sajnos vannak olyan kezelések, amelyek országunkban nem, vagy csak hosszú várakozás után elérhetőek, azonban néha életet menthetnének, vagy egy még komolyabb betegséget előznének meg. Ilyen esetekben sajnos sokszor nincs idő várni, azonnal cselekedni kell!

Azonban ekkor jó, ha az összes orvosi dokumentumunkat magunkkal visszük, hogy a már meglévő eredmények kéznél legyenek. Ezeket valahogy le kell fordítani, viszont egy orvosi iratnál különösen fontos, hogy teljesen pontos legyen a fordítás, ezért semmi esetre se bízzuk ezt a Google Translate-re!

Fordítóirodánk olyan szakemberekkel dolgozik együtt, akik maximális pontossággal vállalják az orvosi szakfordítást, hogy aztán külföldön rögtön elkezdhessék a megfelelő kezelést. Ha szeretné igénybe venni fordító szolgáltatásunkat, bátran keressen minket elérhetőségeinken!

orvosi iratok fordítása