Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Műszaki fordítás: hogy minden érthető legyen!

A szakfordítás egyik legfontosabb területe a műszaki fordítás. Ha belegondolunk, hogy milyen jelentőséggel bír mindennapi életünkben az elektronika, az autóipar vagy a számítástechnika, akkor nem is kérdés, hogy mennyire hasznos tud lenni egy pontos, precíz, hiteles műszaki fordítás az adott területen dolgozóknak.

Tudjuk, hogy gyakran a megfelelő műszaki fordításon áll vagy bukik az adott vállalat sorsa, így a kellő komolysággal és pontossággal kezeljük a hozzánk érkező anyagokat. A fentebb említett nyelvpárokon bármilyen műszaki szöveget le tudunk fordítani, nincs olyan terület, ami akadályt jelenthetne. A különböző online fordítóprogramokkal ellentétben nálunk valós emberek, valós nyelvi ismeretekkel kezelik a beküldött szövegeket.

Ha igényes, jól kidolgozott műszaki fordításra van szüksége, ne keressen tovább! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, fordító munkánk magáért beszél majd!

műszaki fordítás