Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hiteles fordító irodánk nem gördít akadályokat a gyors ügyintézés elé

hiteles fordító iroda

A hiteles fordítást rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül biztosítjuk. Felejtse el a kihívásokat, velünk az ügyintézés gördülékeny!

Vannak olyan ügyek, például állampolgári kérvény benyújtása, amikor szükség van hiteles fordításra is. Ez sokaknak nagy terhet eredményez, nem csupán azért, mert ez plusz feladatot jelent számukra, hanem mert a fordítás beszerzése esetleg megnövelheti az ügyintézés idejét.

Rengeteg minden múlik a szolgáltatón. Ha az embernek szerencséje van, és olyan irodát talál, ahol valóban fontosak az ügyfelek, és igazán profi szakemberekkel dolgoznak együtt, elég hamar át tudja venni a szükséges hiteles fordítást, így pedig tovább lehet menni, és a tervek szerint alakulhat minden.

Bizonyos esetekben sürgős lenne a rugalmas, alkalmazkodó szolgáltató megtalálása, ugyanis az egyén nincs olyan helyzetben, hogy hosszú heteket várjon az ügyintézéshez használni kívánt fordításokra. Ha az illető kifut a határidőkből, igen kényes, kellemetlen helyzetben találhatja magát.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a szolgáltatók pozitív irányba is tudják befolyásolni bizonyos ügyek menetét, fontosnak tartjuk, hogy hiteles fordító irodánk ennek figyelembevételével biztosítsa a megrendelt fordításokat. A fő célunk az, hogy megkönnyítsük, segítsük a bennünket felkeresők helyzetét, így ők időben, a tervek szerint végezhetnek a feladataikkal.

Semmiképp sem szeretnénk akadályokat gördíteni a gyors ügyintézés elé. Kizárólag olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akik profik, és nem jelenthet számukra gondot a rövid határidőkhöz igazodni. kért dokumentumokat rugalmasan, maximálisan az adott szituációhoz igazodva igyekszünk biztosítani az ügyfeleinknek. 

A minőségi szolgáltatásunk valóban segítséget nyújt, így a hiteles fordítás beszerzése nem jelenthet terhet az érintettek számára. Legyen Ön is az ügyfelünk, és keresse fel bátran irodánkat a szükséges fordításokért!

Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.