Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hiteles fordítás rugalmasan, pontosan?

Hiteles fordítás

Hiteles fordítás, az ügyfelek igényeinek megfelelő szolgáltatás keretein belül. Ránk maximálisan számíthat, irodánk rugalmas, pontos!

Legyen szó hivatalos céges iratokról vagy külföldi munkavállalással kapcsolatos dokumentumokról, esetükben szükség lehet hiteles fordításra. Sokaknak lényeges, hogy olyan szolgáltatót találjanak ehhez, ahol valóban számítanak az ügyfelek elvárásai. Szeretnének rugalmas, megbízható és nem utolsó sorban pontos fordításokat készítő irodát találni. Amennyiben ezek a tényezők Önnek is lényegesek, és még keresi az elvárásoknak megfelelő céget, ne kutasson tovább, mert nálunk a hiteles fordításoknál is számítanak a megrendelők igényei!

Mivel tisztában vagyunk ezekkel az elvárásokkal, irodánk olyan fordítókkal dolgozik együtt, akiknek nem jelent nehézséget a minőségi munka mellett a követelményekre is odafigyelni. Igazi profik biztosítják a színvonalas, precíz hiteles fordításokat, így senkit nem érhetnek kellemetlen élmények a dokumentumok benyújtása során. Az elkészült iratok százszázalékban igazodnak az adott ügy kritériumaihoz, velünk garantált a gördülékeny ügyintézés vagy a problémamentes üzletkötés.

Tudjuk, hogy a mai rohanó világban gyakran meglehetősen kevés időt hagynak a kért dokumentumok biztosítására. Irodánknak ezek a körülmények sem jelenthetnek akadályt, bármilyen helyzetet rugalmasan kezelünk az ügyfelek érdekében, így velünk egyszerűen alkalmazkodhat az elsőre körülményesnek tűnő szituációkhoz. A hiteles fordításokkal kapcsolatban is hosszú távon állunk a megrendelők rendelkezésére, így, ha a jövőben is szüksége lenne iratokra, vagy más fordítási munkára, gondoljon ránk, hiszen folyamatosan elérhetők vagyunk!

Keressen minket a hiteles fordításért, és nem érhetik kényes helyzetek! Honlapunkon bővebb információkat is találhat irodánkról, szolgáltatásainkról. Áraink korrektek, anyagi szempontból is jól jár velünk. Ha kérdezni szeretne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak minden érdeklődőnek.