Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hiteles fordítás várakozás nélkül!

hiteles fordítás

hiteles fordítást már rövid határidővel is vállalunk! A sürgős dokumentumokat hozza el a mi fordítóirodánkba!

A jelenleg hatályos jogszabály által engedélyezett hivatalos iratok hiteles fordítását meg tudja rendelni a mi fordítóirodánktól is. A hiteles fordítás alapvetően az OFFI hatáskörébe tartozik, eltekintve néhány kivételtől. Megvannak az előnyei annak, ha nem ugyanahhoz a céghez fordul szolgáltatásért, ahová a legtöbb megrendelő.

Keressen minket bizalommal, ha olyan okirat, dokumentum fordítására van azonnal szüksége, amit a mi fordítóirodánknak is módjában áll hitelesíteni! A várakozási idő nálunk lerövidül, hiszen kevesebben állnak sorba ugyanazért a szolgáltatásért. Amennyiben szükséges, sürgős megrendeléseket is el tudunk készíteni, nagyon rövid határidővel.

A hiteles fordítás elkészítéséhez csupán néhány adatra van szükségünk és természetesen a szóban forgó iratokra. A honlapon megtalálja a vonatkozó menüpontot, ahol ajánlatot tud kérni tőlünk a hiteles fordításra. Várjuk megkeresését!