Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hiteles fordítás céges dokumentumokhoz

hiteles fordítás

Hiteles fordítást hivatalos eljárásokhoz tud rendelni egy ügyfél. Egy ilyen dokumentumra általában sürgősen szükség van.

A hiteles fordítás elkészítéséhez lektor is hozzá adja a tudását, így ennek az ára magasabb, mint egy általános fordításé. A közigazgatási eljárásokban például gyakran kérnek a hatóságok hiteles fordítást a hozzájuk forduló ügyfelektől. A következő feladat tehát egy megbízható fordító iroda megbízása, ahol késlekedés és hiba nélkül elkészítik ezt a típusú fordítást.

Céges vagy magán ügyintézéshez is lehet hiteles fordítást igényelni, amit nemzetközi záradékkal lát el a fordító. Gyakori, hogy 24 órán belül is elkészítik a fordítást, annak minden részletével együtt, hiszen kiemelt jelentőséggel rendelkezik. Hitelesítési jogosultsággal az OFFI rendelkezik jelenleg, kivéve a céges okiratok fordítását, de az ügyintézést fordító iroda is elvégezheti az ügyfél megbízásából.

Amennyiben kapcsolatba lép velünk elektronikusan vagy telefonon, többet is megtudhat a hiteles fordításról! Keressen minket bizalommal és tegye az ügyintézést gyorsabbá!