Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hiteles fordítás gyorsan, pontosan!

Hiteles fordítás

Hiteles fordítás gyorsan, kedvező feltételekkel, reális áron, minőségi, pontos szövegek, válasszon bátran bennünket az ügyintézéshez!

Legyen szó külföldi iskolába történő jelentkezésről, cégalapításról vagy házasságkötésről, esetükben szükség lehet az iratok hiteles fordítására. Mivel sok esetben igencsak szoros határidőkhöz kell igazodniuk az érintetteknek, fontos, hogy olyan szolgáltatót találjanak, ahol a minőség mellett a gyorsaságra is odafigyelnek. Amennyiben ez Önnek is lényeges szempont, forduljon bizalommal fordítóirodánkhoz!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy gyakran rövid határidőn belül van szükség a hiteles fordításra, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ehhez tudjunk igazodni. Profi fordítóink kellő gyakorlattal, tapasztalattal rendelkeznek, számukra nem jelenthet kihívást gyorsan, minőségi munkát végezni. Velünk könnyedén alkalmazkodhat az adott körülményekhez, és elkerülheti a stresszes helyzeteket.

Bízza ránk bátran a fordítások elkészítését! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!