Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

A hiteles fordítás papír alapú vagy elektronikus is lehet!

hiteles fordítás

A hiteles fordítás papír alapú dokumentumra vagy e-dokumentumra is rendelhető! A hitelesítés egy célnyelvre lefordított dokumentum esetében azt jelenti, hogy a fordító irodából igazolják egy plusz függelékkel a fordítás eredetiségét. Mindig szükség van egy tanúsítványra a fordítás mellé annak érdekében, hogy hiteles fordításnak lehessen nevezni.

A hiteles fordítást sokáig a rendelkezésre álló lehetőségek szerint papírra nyomtatva készítették, de ma már elektronikusan is sokan rendelik meg. Az utóbbi esetben a dokumentum eredetiségét nem egy papíron szereplő tanúsítvány igazolja, hanem egy olyan okirat, amit fájl formátumban csatolnak a dokumentumhoz, illetve időbélyegzővel és e-aláírással is kiegészítenek és amit csak egyszer kell megvenni.

A hiteles fordítást határidőre, precízen, minőségi módon készítjük el minden ügyfelünknek. Az érdeklődőknek árajánlatot is tudunk adni, a weboldalunkon szereplő egyik elérhetőségen. Keressen minket bizalommal és rövidítse le az ügyintézést, spóroljon a költségeken!