Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hivatalos fordítás: nálunk számítanak a rövid határidők is!

hivatalos fordítás

Hivatalos fordítás profi szakemberekkel, rövid határidővel. Szolgáltatásunkkal nem okozhat gondot igazodni az adott körülményhez, keressen minket!

Amikor hivatalos fordításra van szükség, előfordulhat, hogy az embereknek nagyon rövid határidőkhöz kell igazodniuk a dokumentumok benyújtása során. Például egy külföldi munkavállaláskor megeshet, hogy az adott vállalkozás nem túl sok időt hagy meg a leendő dolgozóknak, ehhez pedig kénytelenek alkalmazkodni, mert ellenkező esetben veszélybe kerülhet a jövőjük. A hivatalos fordítások elkészítéséhez célszerű olyan szolgáltatót találni, ahol nem okozhat gondot alkalmazkodni az adott körülményekhez. Ha Ön is hasonló helyzetbe került, ne essen kétségbe, mert fordítóirodánkkal könnyen tud igazodni a leendő munkáltatója elvárásaihoz!

Irodánk mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek minél hamarabb hozzájussanak a hivatalos fordításokhoz. Cégünk a legkiválóbb szakemberekkel dolgozik együtt, akik kellően ismerik a célnyelvet, emiatt gyorsabban is tudnak dolgozni. Attól nem kell tartani, hogy ez a minőség rovására menne. A fordítók mindenre oda tudnak figyelni, hiszen az évek során nagyon sok szöveggel foglalkoztak már, a folyamatot igen rutinosan kezelik. Az, hogy Ön hamar, az elvárásoknak megfelelően tudja biztosítani a hivatalos fordítást, mindenképp előnyt jelent. A munkáltató kifejezetten elégedett lesz. A rugalmasság, alkalmazkodóképesség igen sokat elárulhat a leendő dolgozóról. Ez különösen fontos egy külföldi munkavállalásnál, ahol az embernek gyakran teljesen a nulláról kell elkezdenie mindent. 

Tegyen pozitív benyomást leendő munkáltatójára, keressen bennünket a hivatalos fordításért, és könnyen alkalmazkodhat a körülményekhez! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A fordításoknál a korrekt díjakra is odafigyelünk, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a színvonalas munkáért. Ha kérdései lennének, vagy szeretné megrendelni a fordítást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.