Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Ha német szakfordítás, akkor M&M Translation Services!

A német szakfordítás gyakori szolgáltatás a fordítóirodák kínálatában, ami nem véletlen, hiszen a német nyelv világnyelv státusza, valamint a magyar-német gazdasági és kulturális kapcsolatok megléte is kiemelt szerepet ad a német szakfordításnak.

Fordítóirodánk szolgáltatásai között német szakfordítás is megtalálható, amit természetesen ugyanolyan magas szinten végzünk, mint a többi fordítási tevékenységünket. Célunk, hogy a lehető legszélesebb palettán kínáljunk ügyfeleinknek német szakfordítást, akik így szinte bármilyen témával, területtel kapcsolatosan a legjobbat kapják.

Precíz, többszörösen leellenőrzött, magas szakmai tudással végzett német szakfordítást kínálunk minden ügyfelünknek szerteágazó területeken. Rövid határidőkkel és nagyon kedvező árakkal dolgozunk, kiemelkedő színvonalon. Nem számít, hogy szerződés, honlap tartalom, gépkönyv, árajánlat, vagy műszaki leírás átültetése a cél egyik nyelvről a másikra, az igényeknek megfelelően készítjük el.

Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot német szakfordításra!