Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Hivatalos fordító iroda közreműködése nélkül nem érdemes külföldön munkát vállalnia!

Hivatalos fordító iroda közreműködése nélkül nem érdemes külföldön munkát vállalnia! Manapság egyre több magyar ember vállal munkát külföldön a biztos jövő és a jobb megélhetés érdekében. Közülük vannak olyanok, akik türelmetlenebbek, ezért az első ajánlatra rábólintanak, azonban ez helytelen lépés, ugyanis ahhoz, hogy bárki biztonságban tudjon kint tartózkodni, elengedhetetlen, hogy például a munkavállaláshoz a végzettségeit igazoló papírokat hivatalos fordító iroda ne fordítsa le az adott nyelvre.

Egy hivatalos fordító iroda precízen és pontosan fordítja le a kívánt nyelvre hivatalos dokumentumait, végzettségeit, így véletlenül sem fordulhat az elő külföldön, hogy munka nélkül maradna, vagy olyan területre osztanák be, amiben valójában nincs is megfelelő tapasztalata. Természetesen a fizetés sem mindegy, ugyanis – mint idehaza – kint is rendkívül befolyásoló tényező az, hogy valaki milyen végzettséggel rendelkezik, ezért érdemes ezt igazolni a magasabb jövedelem érdekében.

Ha a bizonyítványok, a dokumentumok, vagy akár egy motivációs levél fordításához tapasztalt szakembereket keres, forduljon bizalommal hivatalos fordító irodánkhoz, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!