Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Mindent a kiadványszerkesztésről

Kiadványszerkesztés

Szeretne többet megtudni a kiadványszerkesztésről, esetleg profi segítségre lenne szüksége? Keressen minket, itt bővebb tájékoztatást is kaphat!

Bővebben a kiadványszerkesztésről

Legyen szó szóróanyagokról, könyvekről vagy katalógusokról, esetükben elengedhetetlen a kiadványszerkesztés. Ennek folyamata során lesznek nyomdakész állapotban az ügyfelek által leadott anyagok, így ezután már át is lehet adni a nyomdának, ahol előállításra kerülhetnek a megrendelések. A kiadványszerkesztés egy rendkívül összetett folyamat, ami során a szakembereknek rengeteg mindenre oda kell figyelniük, hogy a végeredmény kifogástalan legyen.

Az asztali kiadványszerkesztés, rövidített formában DTP nem más, mint a nyomdai minőségű anyagok számítógépes elkészítése. Képeket, szövegeket kombinálnak a szakemberek, többféle logó, grafikai elem is felhasználásra kerül ilyenkor. Korábban ez igen lassú munkafolyamatnak minősült, azonban szerencsére a technika rengeteget fejlődött, így manapság már jóval rövidebb határidővel lehet számolni a kiadványszerkesztés során. 

Gyakori hibának számít az ügyfelek részéről az, amikor Word fájlban szeretnék leadni a kész anyagot a nyomdának. Mivel a kiadványszerkesztő és szövegszerkesztő programoknak eltérőek a funkcióik, nem olyan lesz a végeredmény, mint amilyenre a megrendelő számít. Célszerű inkább szakemberekre bízni a komplett folyamatot, így a tipikus hibákba se szaladhatnak bele az ügyfelek.

Valódi hozzáértőkkel a kiadványszerkesztés gördülékenyebb, eredményesebb

Kiadványszerkesztés

Ha a megrendelők rutinos szakemberekre bízzák a kiadványszerkesztést, biztosak lehetnek abban, hogy a kész anyag hibátlan lesz, amit bátran fel lehet használni az adott célnak megfelelően. Akik évek óta ezen a területen dolgoznak, kellően ismerik többek között a tipográfiai szabályokat, továbbá megfelelő képkoncepciót is alkalmaznak. Ezek rengeteget számítanak a végeredmény szempontjából, egy helytelen tipográfiai megoldással sajnos sokat lehet rontani a kiadvány kinézetén. Mindenképp vonzóvá kell tenni vizuálisan az anyagokat, hiszen csak ennek hatására veszik kézbe az érdeklődők, és kezdenek el foglalkozni velük.

Az igazi szakértők bármilyen kérést tudnak teljesíteni, továbbá a kényesebb helyzeteket is könnyedén megoldják. A kiadványszerkesztésben számukra nincsenek kihívások, munkájukat szoftverek segítik, amikkel gördülékenyen, hatékonyan tudnak dolgozni.

Kiadványszerkesztés árainkért cserébe a maximumot kaphatja

Kiadványszerkesztés

Mindezen információk birtokában az érdeklődők láthatják, hogy a kiadványszerkesztés teljes embert követel meg, aki egy kézben tudja tartani a projektet, és probléma nélkül le tudja vezényelni. Irodánkra ezen a területen is számíthatnak az ügyfelek, kiadványszerkesztés árainkért cserébe a legjobb, legkifogástalanabb anyagokat vehetik át a megrendelők.

Nem érdemes egyedül bajlódni a szerkesztéssel, hiszen tovább tarthat a folyamat, arról nem beszélve, hogy több költség is felmerülhet. Itt csak egyszer kell fizetni, ezért cserébe teljeskörűen gondoskodunk a kiadványszerkesztésről, általunk a problémamentes ügyintézés garantált.

Legyen az ügyfelünk, és egy olyan anyagot állítunk össze, ami megfelel a szakmai követelményeknek. Együtt elérhetjük a kitűzött célokat, ennek alapján bátran tekinthet befektetésként is kiadványszerkesztés árainkra, amik igen hamar megtérülhetnek.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.