Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Egy fordítóiroda ügyfélbarát ügyintézéssel!

fordítóiroda

A fordítóirodánk kényelmes és egyben hatékony ügyintézést kínál az ügyfeleinek! A megrendeléstől a fizetésig mindent el tud intézni online!

fordítóirodánk csapatának fontos, hogy az ügyfeleknek ne csak a fordítás színvonalát tudja biztosítani, hanem abban is segítse őket, hogy a megrendelés minél egyszerűbben történjen. Ennek érdekében több eszközt is az ügyfelek rendelkezésére bocsátunk. Az információszerzésre, a fordítóirodánkkal történő kommunikációra nem csupán a hagyományos csatornák állnak a rendelkezésre. Online is lehetőséget nyújtunk megbeszélni, ajánlatot kérni, egyeztetni a fordítóirodánkkal. Ezen kívül a fizetési módjainkat is kibővítettük annak érdekében, hogy az ügyfeleink számára a lehető legegyszerűbb legyen a számla kiegyenlítése.

Döntsön a mi fordítóirodánk és szolgáltatásaink mellett, ha az is fontos Önnek, hogy olyan irodával kössön szerződést, ahol például bankkártyával is probléma nélkül tud fizetni! Mi már ezt a fizetési lehetőséget is az ügyfelek rendelkezésére bocsátottuk, így mostantól átutalással, bankkártyával is rendezheti a számlát. Amennyiben ezt a  fizetési módot választja, a banki átutalást a honlapunkon szereplő összefoglaló információi alapján kell teljesítenie. A teljesített megrendelést követően kiküldjük a számlát, a számla kézhez vétele után pedig tíz napon belül kell elküldenie nekünk az összeget. A banki átutalást azoknak az ügyfeleknek javasoljuk, akik gyorsan szeretnék intézni az ügyeiket vagy  fordítóirodánktól nagy távolságra élnek. Minden elfogadott fizetési módról a fordítóiroda honlapján tud tájékozódni.

Amennyiben sokoldalú, korrekt fordítóirodára van szüksége, a legjobb helyen jár. Forduljon hozzánk bizalommal és a fordítási munkát elvégezzük Önnek a megrendelésben rögzített pontok alapján! A cégünk kedvező árakkal dolgozik, a határidőket lelkiismeretesen betartja és minden alkalommal olyan munkát ad ki a kezei közül, amire büszke lehet és az ügyfél is maximálisan elégedett. Ajánlatot tud kérni tőlünk a honlapunkon szereplő telefonszámon vagy email címen!