Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Hivatalos fordítóirodánk a rövid határidőkhöz is alkalmazkodik!

hivatalos fordítóiroda

Hivatalos fordítóiroda, ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatások, szakmai követelményeknek megfelelő dokumentumok, rövid határidővel!

Legyen szó külföldi munkavállalásról vagy tanulási lehetőségről, egyesek a teendőik miatt szinte az utolsó pillanatban kezdenek el foglalkozni a hivatalos okmányok, dokumentumok lefordíttatásával. Ilyenkor fontos, hogy olyan hivatalos fordítóirodát találjanak, ahol a minőségre és a rövid határidőkre egyaránt kiemelt figyelmet fordítanak. Ha Önnek is szűkös határidőkhöz kell igazodnia, forduljon hozzánk bizalommal az ügyintézésért!

Hivatalos fordítóirodánknak a rövid határidők sem jelenthetnek problémát. Fordítóink profi, gyakorlott szakemberek, akik gyorsan, pontosan dolgoznak, ennek köszönhetően nem adhatja be későn a jelentkezéshez szükséges okmányokat, dokumentumokat. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz velünk.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat irodánkról. Ha igénybe venné a szolgáltatást, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!