Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Szakfordítás Budapesten, akár rövid határidővel!

szakfordítás

A szakfordítás elkészítése magasabb szintet követel meg, mint egy egyszerű szövegfordítás. A fordítónak nem csupán mindkét nyelvet kiválóan kell ismernie, de azzal a területtel is szorosabb ismeretségben kell lennie, mellyel kapcsolatban a szakfordítás készül. Az ilyen színvonalú munkához idő kell, de sajnos nem mindig van annyi belőle, amennyit szeretnénk.

Amennyiben szüksége van sürgősségi szakfordításra Budapesten, úgy válasszon a célra olyan fordító irodát, ahol nemcsak vállalnak ilyen megbízást, de azt jól is végzik el! A szakfordítás Budapesten a mi fordító irodánk egyik specialitása, amit minden esetben pontosan a határidőre készítünk el. Ha egy ügyfél nem tudja máshogyan megoldani és a lefordítandó szöveget csak úgy tudja nekünk eljuttatni, hogy nincs sok idő a fordításra, mi sikeresen teljesítjük a kihívást! Nekünk az az első, hogy az ügyfél megkapja a megrendelt szakfordítást!

A honlapunkon megtalálható elérhetőségeink bármelyikén kérhet ajánlatot szakfordításra Budapesten, és igénybe veheti szolgáltatásainkat akár rövid határidővel is!