Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

A hivatalos fordítás előnyei a hiteles fordítással szemben

A hivatalos fordítás előnyei a hiteles fordítással szembenA hivatalos fordítás hivatalosságát az adja, hogy a fordításra felkért fordítóiroda az elkészült dokumentumot egy pecséttel ellátott és hivatalos záradékkal kiegészített, lefűzött formában adja át a megrendelőnek. A hivatalos fordításra akkor van szükség, ha az adott dokumentum meghatározott hivatalos ügyek intézését segíti elő, illetve kötelező hozzá. Enélkül nem lehet egyről a kettőre jutni.

Megesik azonban, hogy van lehetőség arra, hogy válasszunk: hiteles, vagy pedig hivatalos legyen a fordítás. Ha egy mód van rá, érdemes megfontolni a hivatalos fordítást, mert jobban járhatunk vele. Ha például szorít az idő és minél előbb szükség van a papírra, akkor a hivatalos fordítás rövidebb idő alatt elkészül, mint a hiteles változata. Az sem utolsó szempont, hogy a hivatalos fordításért alacsonyabb munkadíjat számítanak fel. Szerencsére az esetek többségében bőven elegendő a hivatalos fordítás is és csak néhány esetben ragaszkodnak a hiteles fordítás elkészíttetéséhez.

Amennyiben hivatalos fordításra van szüksége rövid határidővel és megbízható színvonalon, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!