Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Megfelelő műszaki szakfordításra van szüksége?

Megfelelő műszaki szakfordításra van szüksége?Gyakran előfordul, hogy a vállalkozások fejlesztése során új gépeket vásárolnak, amelyeknek a beüzemelése akár napokat is igénybe vehet. Ezeknek a nagyteljesítményű gépeknek a műszaki szakfordítása is szükséges a könnyebb érthetőség miatt, hiszen nem biztos, hogy annak az országnak a nyelvét mindenki beszéli, ahonnan a gép érkezett.

A műszaki szakfordításaink nagy pontossággal és részletességgel készülnek el. Munkánk során rengeteg fordítást elkészítettünk már, ezért nem csak nagy tapasztalattal rendelkezünk a műszaki szakfordítás terén, hanem megfelelő szakértelemmel is. Eddigi munkánk során fordítottunk már gépkönyveket, építészeti dokumentációkat, műszaki leírásokat. Nekünk fontos, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek és az általunk készített, lefordított anyagokkal megkönnyítsük a munkájukat.

Ha Önnek is szüksége van bármilyen műszaki szakfordításra, akkor az anyagokat leadhatja bármelyik elérhetőségünkön, illetve személyesen. Kérdéseivel kapcsolatosan keressen bennünket megadott elérhetőségeinken, minden kérdésére válaszolunk!