Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Kiadványszerkesztés az egységes arculathoz!

Kiadványszerkesztés az egységes arculathoz!Egy vállalkozás esetében az egységes arculat kiemelkedő értékkel bír. Ez teremti meg a külvilág felé a semmivel sem összetéveszthető képet, ami alapján mindenki egyértelműen el tudja különíteni a versenytársaktól az adott céget.

Az arculati elemek mindent magukba foglalnak a logótól kezdve a céges bögrén át a papíralapú kiadványokig. Prospektusok, levélpapírok, katalógusok, szórólapok, borítékok, vagy névjegykártyák. Mindegyik elemnek egységesnek kell lennie a design szempontjából. A kiadványszerkesztésben a színeknek, a betűtípusnak és a logónak is ugyanolyan egyformának kell lennie minden dokumentumon.

Keressen fel minket bizalommal, és engedje, hogy a kiadványszerkesztést is kivitelezzük Önnek! Fordító irodánk szolgáltatásai a fordításon túl a kiadványszerkesztésig is terjednek; a lefordított anyagokat kérésre formába is öntjük, egészen a nyomdakész állapotig.

Amennyiben minőségi kiadványszerkesztésre van szüksége az egységes arculat megtartásáért, keressen bennünket elérhetőségeinken!