Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

A hivatalos fordítás minőségi változatával egyszerűbb az ügyintézés

hivatalos fordítás

A hivatalos fordításra olyan speciális esetekben szoktak igényt tartani a megrendelők, amikor egy szöveget át kell ültetni egy másik nyelvbe, de szükség van a dokumentum, okmány eredetiségének igazolására. Egy irat jelöli azt, hogy a fordítás és az eredetije pontosan megegyeznek, fennáll a szöveghűség. A hivatalos fordítás minősége meghatározó a végleges eredmény szempontjából. Az a dokumentum, amit nem maximális odafigyeléssel készítenek el, már nem tud olyan szerepet betölteni, amit eredetileg szántak neki.

Forduljon bizalommal a fordító irodánkhoz, amennyiben szeretne egy megbízható hivatalos fordítást elkészíttetni. A fordító irodánk által kivitelezett hivatalos fordítások eleget tesznek minden szakmai követelménynek és nem utolsó sorban az ügyfelek számára is nagyon korrekt áron, rövid határidővel elérhetőek. A hivatalos fordítás profi elkészítését bízza ránk! A weboldalunkon minden elérhetőséget megtalál ahhoz, hogy a hivatalos fordítást meg tudja rendelni. A pontos hivatalos fordítás árakról szintén tájékoztatást adunk az érdeklődőknek.