Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Mikor elengedhetetlen a hiteles fordítás?

Mikor elengedhetetlen a hiteles fordítás?Manapság a külföldi munkavállalás és az üzleti életben történő kapcsolatok, ügyintézések miatt értelemszerűen egyre nagyobb fontossággal bír a nyelvtudás, melynek hivatalos körökben mindenképp pontosnak és megbízhatónak kell lennie. Bármilyen nyelvtani vagy szakmát érintő tévedés történik a dokumentumok fordítása során, az rendkívül kellemetlen helyzeteket teremthet, ezért hiteles fordításra van szükség!

Magán ügyintézésekkel kapcsolatban, például külföldi munkavállalás során, jogszabályban határozzák meg a hiteles fordítás szükségességét, így nem érheti váratlanul, ha az idegen nyelvű, hivatalos dokumentumot be kell nyújtania.

Az üzleti életben pedig teljesen egyértelmű, hogy a hivatalos dokumentumokat, iratokat idegen nyelven is elérhetővé kell tenni hiteles fordítás révén, ugyanis az üzleti együttműködés és a pénzügyek sikeres alakulása kerülhet veszélybe!

Ne bízza a véletlenre a hiteles fordítást, keressen minket bizalommal a dokumentumok elkészítéséért!