Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! | Adresse: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Die Geschichte der Firma

Das Unternehmen hat sich als ein Dienstleister für fremdsprachige Kommunikation im Mai 2009 geformt.

Weiter

Nem elégedett a jelenlegi szakfordítást végző irodával? Tegyen próbára minket!

Mindannyian hozunk rossz döntéseket, amiknek a negatív következményeivel számolni kell. Szerencsére egy rossz döntéshez nem kell ragaszkodni, ha nem vált be, inkább tovább kell haladni, és esélyt adni egy következőnek.

Nincs megelégedve a szakfordítást végző irodával, amire rábízta az anyagait? Ne ragaszkodjon ahhoz, ami nem működik, hanem válasszon olyan partnert, ami teljes mértékben el tudja végezni a szakfordítással kapcsolatos megbízásokat! Irodánk a szakfordítást kiemelkedő színvonalon végzi, és ragaszkodik ahhoz, hogy ügyfelei minden elvárását teljesítse.

A szakfordítás nagy körültekintést igénylő műfaj, mert mindennek a helyén kell lennie ahhoz, hogy fordítás célt érjen, és több nyelven is ugyanazt a minőséget adja vissza. Forduljon bizalommal fordító irodánkhoz, és vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha nincs megelégedve a szakfordítástvégző partnerével! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk tájékoztatást árainkról és tevékenységünkről.