Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! | Adresse: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Die Geschichte der Firma

Das Unternehmen hat sich als ein Dienstleister für fremdsprachige Kommunikation im Mai 2009 geformt.

Weiter

A hivatalos fordítás külföldi ösztöndíjhoz, továbbtanuláshoz is kellhet!

A hivatalos fordítás külföldi ösztöndíjhoz, továbbtanuláshoz is kellhet!Egyre többen döntenek úgy, hogy a tanulmányaik egy részét külföldi tanintézményekben végzik el. A külföldi ösztöndíjak lehetőséget biztosítanak arra, hogy a diákok már az egyetem vagy főiskola alatt tapasztalatokat szerezzenek külföldön, kapcsolatokat építsenek, és nem utolsó sorban a nyelvtudásukon is csiszoljanak.

A kiválasztott intézmények általában a hivatalos iratokat bekérik, mielőtt megtörténik a befogadás, ezekhez pedig szükség lehet hivatalos fordításra. A hivatalos fordítás eredeti dokumentum záradékolt változata a célnyelvre lefordítva. Készülhet diplomához, bizonyítványhoz, nyelvvizsgához, jogosítványhoz, vagy olyan személyes adatokat tartalmazó iratokhoz, mint a TB kártya, lakcímkártya.

Keressen meg minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat hivatalos fordításhoz, hogy minden fontos dokumentum meglegyen a külföldi ösztöndíjhoz! Elérhetőségeinken megtalál minket és tájékoztatást kérhet a részletekről!