Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Vállaljuk a cégkivonat hiteles fordítását is!

hiteles fordítás

Korábban már írtunk arról, hogy hiteles fordítást csak bizonyos esetekben végezhet az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Irodán kívül más, azonban a cégkivonat fordítása pontosan ebbe a kategóriába tartozik.

Amikor egy vállalkozás külföldre terjeszkedne, akkor nagyon fontos, hogy rendelkezzen a cégkivonat hiteles fordításával, hiszen ennek hiányában szinte semmilyen hivatalos ügyet nem tud elintézni a terjeszkedéssel kapcsolatban. Egy cégkivonat hiteles fordítása azonban nagy odafigyelést igényel, mert bármelyik adat eltérése esetén nem fogják azt elfogadni. Komoly hiba például a nevek lefordítása, ami nem elfogadható. Fontos, hogy a hiteles fordítást egy erre jogosult, tapasztalt irodára bízzuk, ami csakis tökéletes munkát enged ki a kezei közül.

Szeretné cégével meghódítani egy másik ország piacát, és ehhez szüksége lenne néhány hiteles fordításra? Keressen fel minket bizalommal Ön is, és kérje ajánlatunkat még ma a cégkivonat hiteles fordítására!