Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Fordítás és kiadványszerkesztés egy fordítóirodától!

kiadványszerkesztés

A megrendelt fordítással meg van elégedve, de ez még sajnos kevés, szüksége lenne kiadványszerkesztésre is? Fordítóirodánkhoz ebben az esetben is számíthat, mert mi felkészültünk arra, hogy a hozzánk forduló ügyfeleknek teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk. A kiadványszerkesztésre abban az esetben van szükség, ha a megrendelt fordítás önmagában még kevés, a szöveg megformázása is elvárás.

Keresse fel bizalommal szakértőinket, ha a fordítást szeretné kiadványszerkesztéssel is kiegészíttetni! Felkészült kollégáink abban is közreműködnek, hogyan legyen a kész fordítás formailag is kifogástalan. A kiadványszerkesztés során gondoskodunk arról, hogy a célnyelvre lefordított szöveg is tördelve, az eredeti formában, képekkel kiegészítve, teljesen megformázva kerüljön átadásra.

A kiadványszerkesztéssel segítünk ügyfeleinknek abban, hogy időhatékonyan és kifogástalan minőségben készíttethessék el a fordítással kapcsolatos megrendeléseiket. A részletekről érdeklődjön bátran elérhetőségeink egyikén!