Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Nincs magabiztos nyelvtudása? Keressen fel minket és kérje tolmácsaink segítségét!

A nyelvtudás ma már olyan, mint a jogosítvány, nélküle nem nagyon tudunk előre haladni, a birtokában sokkal felkészültebbek és sokoldalúbbak vagyunk. Olyan ajtók nyílnak meg előttünk, amik máskülönben zárva maradnak. Az idegennyelvek ismerete jól jön a hétköznapi életben és nélkülözhetetlen a munka világában is, ha külföldi partnerekkel, kollégákkal, ügyfelekkel kell kommunikálni. Persze ritka az olyan eset, amikor egy cégen belül mindenki ugyanolyan szintű nyelvtudással rendelkezik és ugyanazokat az idegennyelveket beszéli. Vannak esetek, amikor el kell ismerni, hogy nincs meg a kellő szintű tudásunk az előttünk álló feladat tökéletes kivitelezéséhez és segítséget kell igénybe vennünk. Ezt a segítséget bizonyos esetekben a tolmács tudja megadni.

Számos olyan szituáció adódhat egy munka során, amikor a társalgási szintű nyelvtudás nem elég. Ha valaki nem biztos a szakmai nyelvtudásában és komolyabb témákról, üzleti dolgokról fognak értekezni egy találkozón a jelenlévőkkel, akkor a tolmács jelenléte nagyban hozzájárul a tárgyalás sikeréhez. A tolmácsra akkor van szükség, ha valaki biztosra szeretne menni és el szeretné kerülni a félreértéseket. Érdemes tolmács szolgálatait igénybe venni, főleg, ha az üzleti partnere sem biztos, hogy képes a kívánt szinten kommunikálni. Ha nincs egy olyan közös nyelv, amit mindkét fél elég jól beszél ahhoz, hogy megvitassák a közös témákat, akkor egyszerűen kiválthatják mindezt egy összekötő emberrel, a tolmáccsal.

Segítünk kiigazodni az idegennyelvek útvesztőjében és kivezetjük a bábeli zűrzavarból, ha nem érzi elég erősnek a saját tudását vagy nincs közvetlen segítsége a kommunikációhoz. Forduljon bizalommal fordítóirodánkhoz és vegye igénybe a szolgáltatásainkat a tolmácsolással kapcsolatban is, ha éppen arra van szüksége! Kiválóan képzett, tökéletesen felkészült és sokrétű tapasztalattal rendelkező tolmácsaink közreműködésével lényegretörő tárgyalásokat folytathat, fontos konferenciákat vezényelhet le vagy sikeres üzleti vacsorán vehet részt. Vegye fel a kapcsolatot fordítóirodánkkal a feltüntetett elérhetőségeink egyikén és kérjen tolmácsot üzleti eseményeihez!