Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman
  • Szinkron- és Konszekutív Tolmácsolás
    Szinkron- és Konszekutív Tolmácsolás
  •               Connecting<br />              east and west
                  Connecting
                  east and west
  • NEMZETKÖZI TAPASZTALATTAL<br/>AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN<br/><br/>
    NEMZETKÖZI TAPASZTALATTAL
    AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

  • Nyelvi szolgáltatások<br />egy kézből<br /><br />
    Nyelvi szolgáltatások
    egy kézből

  • PONTOS<br/>LEADÁS<br/>MINDIG,<br/>MINDENKOR<br/><br/>
    PONTOS
    LEADÁS
    MINDIG,
    MINDENKOR

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hivatalos fordítás: bízza rutinos szakértőre!

hivatalos fordítás

Hivatalos fordításra van szüksége, a feladatot pedig mindenképpen rutinos, a szakterületen jártas fordítóirodára bízná? Ne keresgéljen tovább, hiszen szakembereink mindenben a segítségére lesznek! A hivatalos fordítás legfontosabb formai tulajdonságai: az elkészült fordítást bélyegzővel látjuk el és tanúsítjuk a fordítás helyességét, teljességét, az eredetivel való megfelelőséget. Fontos szempont, hogy a hivatalos fordítás alkalmas a külföldi ügyintézéshez is.

Fordítóirodánk szolgáltatása sokrétű (szakfordítás, tolmácsolás, lektorálás, kiadványszerkesztés), de szakembereink nagy rutinnal rendelkeznek a hivatalos fordítás területén is. Az elmúlt években olyan ügyfeleknek nyújtottunk segítséget, akik aztán Ausztráliában, Ausztriában, Angliában, Csehországban, Horvátországban, Németországban, Szlovákiában, Romániában vagy éppen az Egyesült Államokban is gond nélkül használták fel az általunk kiadott hivatalos fordításokat. Fontos megjegyezni: az elmúlt években még egyszer sem fordult elő olyan, hogy az általunk kiadott hivatalos fordítás nem felelt volna meg a határon túli követelményeknek! Ne kockáztasson, menjen Ön is biztosra velünk!

Hivatalos fordítás Budapesten? Ha tehát Ön is profi, megbízható és tapasztalt fordítóirodára bízná a feladatot, mi állunk rendelkezésére! A fordítástechnikában kollégáink többéves tapasztalattal rendelkeznek, a legmodernebb fordítássegítő eszközökkel dolgozunk, munkánkról pedig sok mindent elárul, hogy visszatérő, elégedett ügyfeleket tudhatunk a partnereink között! Dolgoztunk már együtt magánszemélyekkel, kis- és középvállalatokkal, nagy fordító ügynökségekkel vagy éppen multi-cégekkel, alapítványokkal, közigazgatási szervekkel és ügyvédi irodákkal egyaránt.

Legyen Ön a következő elégedett megbízónk, a szolgáltatásunkban és a végeredményben nem csalódhat! Referenciáinkat megtekintheti a weboldalunkra kattintva. Kérje kedvező árajánlatunkat, kérdéseivel, kéréseivel pedig keresse bátran kollégáinkat elérhetőségeink egyikén! Várjuk bizalommal hívását!

TRADOS kedvezmény

A CAT eszközök használata az Ön számára számos előnnyel járnak

Tudjon meg többet

Ajánlatkérés

Kérjen tőlünk árajánlatot online árajánlatkérő űrlapunk segítségével.

Tudjon meg többet

Rólunk mondták

Ügyfeleink elégedettsége számunka a legfontosabb!

Tudjon meg többet

ÁSZF

Ismerje meg Általános Szerződéses Feltételeinket.

Tudjon meg többet