Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman
  • Szinkron- és Konszekutív Tolmácsolás
    Szinkron- és Konszekutív Tolmácsolás
  • NEMZETKÖZI TAPASZTALATTAL<br/>AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN<br/><br/>
    NEMZETKÖZI TAPASZTALATTAL
    AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

  •               Connecting<br />              east and west
                  Connecting
                  east and west
  • PONTOS<br/>LEADÁS<br/>MINDIG,<br/>MINDENKOR<br/><br/>
    PONTOS
    LEADÁS
    MINDIG,
    MINDENKOR

  • Nyelvi szolgáltatások<br />egy kézből<br /><br />
    Nyelvi szolgáltatások
    egy kézből

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Miben tud Önnek segítséget nyújtani fordítóirodánk?

Miben tud Önnek segítséget nyújtani fordítóirodánk? Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokaknak okoz nehézséget a nyelvtanulás, ezért fordítóirodánk olyan szolgáltatást kínál az ügyfeleknek, amellyel áthidalhatók ezek a nyelvi nehézségek. Bizonyos esetekben, a külföldi üzleti partnerrel történő beszélgetéshez nem elég egy középfokú nyelvvizsgával egyenlő tudás, hanem szakkifejezésekkel is tisztában kell lenni, ezért előnyösebb helyzetet teremthet, ha az ilyen szituációk előtt felkeresi fordítóirodánkat.

Fordítóirodánk abban az esetben is segítséget nyújt, ha hivatalos, külföldi papírokkal lenne teendője. Egy munkavállalás esetében egyáltalán nem lehet a véletlenre bízni, hogy a lefordított dokumentumokban mik szerepelnek; ebben csakis egy tapasztalt, anyanyelvi szinten beszélő szakember tud Önnek segítséget nyújtani. Utóbbi akkor is érvényes, ha valamilyen kiadványt szeretne szerkesztetni, vagy szakfordításra lenne szüksége egy vállalkozás külföldi terjeszkedéséhez.

A felsoroltak alapján láthatja, hogy fordítóirodánkat elsősorban akkor érdemes felkeresnie, ha éppen sorsdöntő helyzetek előtt áll, vagy hivatalos ügyintézéssel kapcsolatban lenne teendője. Ezekben a szituációkban elég egy nyelvi hiba, amit félreérthet egy külföldi üzleti partner, vagy ügyintéző és máris rendkívül kellemetlen helyzetben találhatja magát.

Természetesen az említett szituációkon kívül, ha bármikor úgy érzi, hogy nem boldogulna fordítóirodánk nélkül, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, és törje át velünk a nyelvi határokat!

TRADOS kedvezmény

A CAT eszközök használata az Ön számára számos előnnyel járnak

Tudjon meg többet

Ajánlatkérés

Kérjen tőlünk árajánlatot online árajánlatkérő űrlapunk segítségével.

Tudjon meg többet

Rólunk mondták

Ügyfeleink elégedettsége számunka a legfontosabb!

Tudjon meg többet

ÁSZF

Ismerje meg Általános Szerződéses Feltételeinket.

Tudjon meg többet