Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Így válasszon fordító irodát! 1. rész

Így válasszon fordító irodát! 1. részA mai világban mindenki a legjobbra törekszik, a minőséget keresi, a nívósat választja. Ha szolgáltatásról van szó, különösen megnézzük, mire adunk ki pénzt, de ami értékes, amihez megéri később is visszatérni, azt megjegyezzük és másoknak is ajánljuk.

A fordító irodák iránt is egyre nagyobb a kereslet, a fordítási szolgáltatások felértékelődtek most, amikor az idegen nyelveken történő kommunikáció az élet minden területén mindennapossá válik. Tehát honnan tudjuk, hogy melyik fordító irodára bízhatjuk a fordítási feladatokat, illetve melyik fog beválni?

A fordító iroda kiválasztásánál először is járjunk utána, hogy mit kínálnak nekünk. Fontos, hogy a kiszemelt szolgáltató rendelkezzen leinformálható referenciákkal, amikből tájékozódhatunk az elvégzett munka minőségéről. A cég szakmai múltjának felderítése ugyanilyen fontos: mióta működnek, milyen háttérrel rendelkező munkatársaik vannak, milyen megrendeléseket kapnak. Az már jó pont, ha a fordító iroda tagsággal rendelkezik valamilyen szakmai szervezetben, és biztosítja alkalmazottainak a folyamatos fejlődés lehetőségét. De itt még nincs vége a kiválasztás folyamatának, ez csak a kezdet!