Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Kiadvány idegen nyelven? Segítünk!

Kiadványszerkesztéshez nyomdai kivitelezést is vállalunkKiadványszerkesztésre van szüksége? Projekt jelleggel keres partnert minőségi kiadványszerkesztéshez, de nem tudja hová forduljon? Válassza fordítóirodánkat és garantáltan elégedett lesz az eredménnyel! Nem csupán a tetszetős forma kialakítása, de a precíz tartalom létrehozása is szerepel a szolgáltatásaink között.

Idegen nyelvű kiadványok szerkesztését is vállaljuk, sőt a szövegek fordítását is ránk bízhatja, így két szolgáltatáshoz is talál partnert egyszerre! Számos nyelven vállalunk fordítást a világnyelvektől kezdve a kevésbé használatos nyelvekig. Magyarról idegen nyelvre, vagy idegen nyelvről magyarra, mindkét esetben minőségi és precíz fordítási munkát végzünk!

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és vegye igénybe fordítóirodánk szolgáltatásait! Kiadványszerkesztés és fordítás egyszerre? Nem akadály! Bízza idegen nyelvű kiadványainak elkészítését egy színvonalas munkát produkáló, megbízható fordító irodára, ahol teljes körű szolgáltatások várják!