Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Szakfordítás a lehető legpontosabban és leggyorsabban!

Egy hivatalos dokumentum esetében egy meghatározott területen, amihez számos szakkifejezés tartozik, rendkívül nehéz pontos és gyors fordítást készíteni a megfelelő tapasztalat nélkül.

Ezért érdemes fordítóirodánk segítségét igénybe vennie, hiszen a hosszú évek során számos szakterületet alaposan megismertünk, és profi szinten elsajátítottuk az éppen adott szaknyelv szókincsét. Ennek köszönhetően nagy rutinnal rendelkeznek szakfordítóink, mely a kívánt nyelvre tökéletesen lefordított anyagot eredményezi.

A szakfordítás gyorsasága függ természetesen a fordítótól, illetve a fordítandó anyag mennyiségétől és minőségétől. Ezért érdemes gépelt, eredeti példányban eljuttatni a fordítóhoz, mely jelentősen megkönnyíti a munkát. A szkennelt példány lassíthatja a fordítást, így érdemes erre figyelni. A fordításhoz kért lektorálás, illetve a korrektúra szintén lassíthatja a folyamatot.

Viszont érdemes várni, hiszen olyan kész szakfordítást tarthat kezében kis idő múlva, amiben nem fog csalódni! Bátran keressen fel minket, és vegye igénybe szolgáltatásainkat!