Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Tolmácsolás mindig az ügyfelek igényei szerint

Ügyfeleink az igényeiknek megfelelően hidalhatják át a nyelvi nehézségeket. Keressen bennünket a profi tolmácsolásért, a minőség garantált!

Tolmácsolás, amellyel megoldhatók a nyelvi nehézségek

tolmácsolás, Távtolmácsolás

Nagyon sok vállalkozás tűzi ki célul azt, hogy az országhatárokon kívül is szeretnének partnereket találni az együttműködéshez. A külföldi kapcsolatok pozitív hatást gyakorolhatnak a vállalkozás jövőjére, érthető, hogy többen is szimpatikusnak találják ezt az irányt.

Ahhoz, hogy ezek a kapcsolatok valóban gyümölcsözőek legyenek, és a felek számára kedvező lehetőségek jöjjenek létre, szó szerint egy közös nyelvet kell beszélniük. Napjainkban egyre nagyobb szerepe van az idegen nyelv tudásnak, ennek ellenére az üzleti életben is vannak jó páran, akiknél ez hiányzik.

Számos oka lehet annak, hogy ez miért marad el. Egyeseknek például nem volt lehetőségük a tanulásra, másoknak pedig lehetett, viszont készségeik nem voltak megfelelőek ahhoz, hogy elsajátítsanak egy nyelvet.

Szerencsére van több megoldás arra, hogy a nyelvi nehézségeket ez esetben is áthidalják az érintettek. Ezek közül a legkedveltebb a tolmácsolás, aminek során egy profi fordító segítségét vehetik igénybe az üzleti partnerek.

A tolmácsolással elkerülhetők azok a félreértések is, amik esetleg a nem biztos nyelvtudásból fakadnának. Egy üzleti tárgyalást, konferenciát nem lehet a véletlenre bízni, a tolmácsolással ki lehet küszöbölni a kényelmetlen helyzeteket.

Mivel nincs két egyforma üzleti tárgyalási helyzet, úgy a tolmácsolással kapcsolatban is felmerülhetnek különböző igények. Például nincs lehetőség technikai berendezések használatára, vagy egyszerűen a szóban forgó szituáció nem követeli meg a professzionális hátteret, viszont a profi tolmácsolásra akkor is szükség van.

Az évek során kellő tapasztalatot szereztünk az ügyfeleik igényei terén is, így nem jelenthet gondot alkalmazkodunk adott esetben a megrendelők egyéni kívánságaihoz.

Távtolmácsolással bárhonnan lebonyolítható a megbeszélés

tolmácsolás, Távtolmácsolás

A mai gazdasági helyzetben sokan törekednek a költséghatékony megoldásokra, így az utazások számát is igyekeznek csökkenteni a stabil pénzügyi háttér érdekében.

Ezekhez a törekvésekhez mi is tudunk alkalmazkodni, mégpedig a távtolmácsolással. Ez egy rendkívül kedvező lehetőség, amelynél nem szükséges, hogy a felek egy helyen legyenek. Nagy előnye a költséghatékonyság, rugalmasság, hiszen online is tudjuk biztosítani a profi fordítást.

Nem mehet el idő, energia az utazásra, találkozó megszervezésére, sokkal hamarabb lehet üzletet kötni. A kapcsolattartás ebben a formában kényelmesebb és stresszmentesebb is. Mindenképp pozitív hatással bír a távtolmácsolás a partnerek közti viszonyra, munkavégzésre.

Konszekutív tolmácsolás: ha nincs szükség komoly technikára

tolmácsolás, Távtolmácsolás

Kisebb találkozók, megbeszélések esetében is szükség lehet tolmácsolásra. Ilyenkor a legjobb, ha az ügyfelek a konszekutív tolmács mellett döntenek. A szakember tulajdonképpen összefoglalja a felek számára az elhangzottakat.

Ennek a formának is pozitívuma, hogy nem jár nagy kiadással. Akiknek fontos az egyszerűség, de ragaszkodnak a profi fordításhoz, tanácsos ezt a tolmácsolási típust választani.

Cégünk tudja, hogy mire van szükségük az ügyfeleknek. Minőségi szolgáltatásunkkal nem jelenthet problémát az, ha az embernek nincs stabil nyelvtudása, szakembereinkkel együtt áthidalhatja a nyelvi akadályokat.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, fordítóirodánkról. Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.